Team Buildingsweekend Sapnje (dakar-derooy.com)

Hier vind je alles over Team de Rooy in de Dakar Rally van 2011
Plaats reactie
Tom
Site Admin
Berichten: 1816
Lid geworden op: 10-04-2010 11:41

Team Buildingsweekend Sapnje (dakar-derooy.com)

Bericht door Tom » 27-12-2010 14:06

In het weekend van 26, 27 en 28 november is team de Rooy te gast geweest in Les Comes in het prachtige Súria, circa 80 km ten westen van Barcelona. We waren hier op uitnodiging van Pep Vila, de Spaanse coureur van één van de racetrucks. Bedoeling was natuurlijk om te werken aan de teamspirit en dat is gelukt!
Les Comes is een heel mooi gastenverblijf, gelegen in een ruig berglandschap en gespecialiseerd in outdoor activiteiten. Het hele weekend hebben we ons dus vermaakt met oriëntatietochten, kabelbanen, paintballen en verschillende tochten met de nieuwste Land Rovers. Overdag volop activiteit, maar ook in de avonden was er volop entertainment. Pep Vila is namelijk mede-eigenaar van een grote discotheek in Manresa (discotheek Silenci) en die bestond dat weekend toevallig 1 jaar. We werden als echte VIP-gasten onthaald en hebben 2 geweldige avonden gehad.
Kortom: het teambuildingsweekend was erg geslaagd, we hebben elkaar beter leren kennen en daarbij ontzettend veel plezier gehad. Een goede voorbereiding dus voor het echte werk, straks in de Dakar rally!

Bron : Team de Rooy
www.dakar-derooy.com
Preproloog 2014/15 was al van "ons".
Nu op naar Dakar 2015
Plaats reactie