Inschrijving en keuring (dakar-derooy.com)

Hier vind je alles over Team de Rooy in de Dakar Rally van 2011
Plaats reactie
Tom
Site Admin
Berichten: 1816
Lid geworden op: 10-04-2010 11:41

Inschrijving en keuring (dakar-derooy.com)

Bericht door Tom » 31-12-2010 13:09

In Argentinië begon de dag al op tijd met het ophalen van de trucks. Het is nog steeds prachtig weer en tijdens de busrit hebben we onze ogen uitgekeken. Wat hier op de weg rijdt zou in Nederland 20 jaar geleden al niet meer door de keuring gekomen zijn! Eigenlijk geldt dat ook voor onze bus, de vering van de stoelen is totaal versleten en om de geur te verdrijven ruikt de hele bus naar toiletverfrisser.

Na het ophalen zijn we vanaf de universiteit direct naar een soort beursgebouw gereden waar de keuring plaats zou vinden. Daar was het natuurlijk erg druk, maar voor een Franse organisatie toch wel goed georganiseerd.

Voor de assistentietrucks hoefden alleen de papieren in orde gemaakt te worden, d.w.z. persoons- en medische gegevens, verzekering, roadbook etc. De racetrucks werden ook echt gekeurd, waarbij gelukkig alles in orde was. Tenslotte is Gerard vrijwel continue geïnterviewd door allerlei journalisten, hij heeft zelfs een heuse handtekeningensessie gegeven!

Vanavond hebben we een avondje vrij, waarbij we met het gehele team een hapje gaan eten. Morgen nog even de puntjes op de i zetten en natuurlijk het oude jaar in stijl afsluiten…

Tot morgen

Bron : www.dakar-derooy.com
Preproloog 2014/15 was al van "ons".
Nu op naar Dakar 2015
Plaats reactie