Pagina 1 van 1

2015 : Maxxis Dakar Team - broertjes Coronel

Geplaatst: 18-11-2013 20:37
door Tom
[img]https://pbs.twimg.com/media/BYojBLwCMAA97Ew.jpg[/img]

[img]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos ... 9925_n.jpg[/img]

[img]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos ... 3264_n.jpg[/img]

[img]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos ... 0528_n.jpg[/img]


Kees Koolen, Jurgen van den Goorbergh en Gijs van Uden reden voor het eerst met een truck over het circuit van Valkenswaard en dat ging ze goed af. De lastige omstandigheden maakte het tot een uitdaging voor de kersverse vrachtwagen crew en het grote deelnemersveld zorgde voor veel
concurrentie. Koolen deed het rustig aan en wilde vooral de truck heel houden in de modder. Na 2 manches finishte de Maxxis Super B equipe op een keurige 19de plaats.
Kees Koolen is de enige man in het startveld die met zowel een motor, een quad, een buggy als een auto de Dakar heeft gereden. Dit jaar gaat hij voor het eerst met een truck van start. In de cabine ritselt het van de Dakar ervaring, en dit team kon nog wel eens heel leuk meedoen!
Kees, Jurgen en Gijs doen in hun Ginaf mee in het truck klassement, maar ze maken deel uit van het Maxxis Super B team met daarin Tim Coronel, Sebastian Husseini en Robert van Pelt. Het is dus niet uitgesloten dat ze ook snelle assistentie moeten verlenen waar nodig, maar in principe gaat het om het truck klassement. Altijd leuk om weer nieuwe namen in het steeds groter wordende Nederlandse truckstartveld te zien!
- See more at: http://www.truckblog.nl/kees-koolen-op- ... SaJaV.dpuf

bron: http://www.truckblog.nl/kees-koolen-op- ... r-b-ginaf/