nieuws uit t miniatuur wereldje

Leuke fotos - verhalen - filmpjes - .... ivm rallysport/DAKAR
Plaats reactie
Tom
Site Admin
Berichten: 1816
Lid geworden op: 10-04-2010 11:41

nieuws uit t miniatuur wereldje

Bericht door Tom » 29-01-2012 00:21

18/1 heeft Raymond t bekend gemaakt (officieel dan toch want ie had t al verteld tegen enkele klanten en hij had het ook al in n mail naar n klant gezet.

hier dan het officiele bericht (komt vanop Raymond zijne facebook)


Diamondlabel Modelcars en Dakarmodels.com gaan samen verder met Tekno.

In 2011 is er een intensieve samenwerking geweest tussen Diamondlabel en Tekno, welke beide partijen als zeer positief ervaren hebben. In zeer korte tijd werd er fantastische prestatie geleverd en een zeer gedetailleerd model gemaakt van de Dakartruck 2011 van Jumbo Supermarkten. Na de goede samenwerking van dit project is er besloten om de samenwerking nog verder uit te breiden. Met terugwerkende kracht zijn per 01 januari 2012 Diamondlabel Modelcars, Dakarmodels.com en Tekno samen gegaan.
Zoals bij u waarschijnlijk wel bekend, heeft Tekno in 2010 Lion Toys uit Uden overgenomen. Al meer als zes decennia lang, is Lion Toys een bekende naam in de professionele markt van miniatuur vrachtwagens. Al die tijd brengt Lion Toys hun opdrachtgevers in verrukking met hun schaalmodellen. De modellen die de productievloer verlaten worden wereldwijd gewaardeerd door een brede groep opdrachtgevers en verzamelaars.
Raymond van der Weijden van Diamondlabel Modelcars gaat zich actief bezighouden om dit prachtige “oude” merk Lion Toys terug in de markt te zetten en het de aandacht te geven die het verdiend. Daarnaast zal Raymond zich bezig blijven houden met de dagelijkse gang van zaken betreffende Diamondlabel en Dakarmodels.com.
Onder Diamondlabel zullen, zoals u van ons gewend bent, nieuwe Dakar en race miniaturen op de markt gebracht worden van hoge kwaliteit. Daarnaast blijft Raymond ook het aanspreekpunt voor alle Dakar- en raceteams en sponsoren.

Met het samengaan van Diamondlabel Modelcars en Dakarmodels.com met Tekno hebben wij nu een nog uitgebreider assortiment te bieden; de hoog gedetailleerde truckmodellen van Tekno, de bijzondere kranen en machines van TWH, de promotionele modellen van Lion Toys en de race en rally modellen van Diamondlabel.
Preproloog 2014/15 was al van "ons".
Nu op naar Dakar 2015
marcovane
Berichten: 430
Lid geworden op: 13-11-2011 09:41

Bericht door marcovane » 29-01-2012 11:15

hopen dat er weer een hoop mooie modelen op de markt komen
Plaats reactie